Coquette International predstavlja novu 2016 kolekciju. Coquette dizajnira kolekcije za svaki stil života, svaku prigodu, figuru i ukus, a novi komadi u ovoj kolekciji to potvrđuju. Tim dizajnera u kojem su sve žene posvetio je posebnu pozornost sitnim detaljima pri dizajniranju kolekcije, od korištenja fine tanke eyelash čipke do sitnih mašnica i lančića za special touch, čineći tako ovu kolekciju sexy, očaravajućum i jednostavno fantastičnom.

"Mi uvijek želimo napraviti nešto malo drukčije, ali stalno osluškujemo naše kupce kako bi kreirali nešto što će biti privlačno svim ženama" kaže dizajnerica Elaine Carson "Imamo puno veličina, radimo donje rublje do broja XXXL i trudimo se pomoći ženama da izgledaju i da se osjećaju seksi".

Nova kolekcija donjeg rublja je interesantna i moglo bi ju se podijeliti u više manjih kolekcija. Neki komadi su više mladenački i življih boja i od veselih tkanina dok drugi modeli djeluju luksuznije i od satena su. Krojevi su provjereni Coquette krojevi koji su nastali kroz desetljeća rada ovog branda.

Sa svakom novom kolekcijom dolazi i novi katolog. Coquette 2016 katalog pun je prekrasnih slika novih modela. Rad na novom katalogu odveo je fotografe, modele i cijeli tim na Floridu gdje su tjedan dana snimali na tropskim lokacijama.Cindy Cipriano, Creative Director u Coquettu vodila je ovaj tim koji je radio na novom projektu, a kaže da je u pripremi i nova posebna ljetna kolekcija izuzetno živih boja.

O Coquettu:

Coquette je osnovan 1979 u Kanadi i proizvođač i distributer finog seksi donjeg rublja. Svaka kolekcija prožeta je intenzivnom različitošću modela dok pritom zadržava istinsku ženinu privlačnost. Kolekcije se sastoje od stotine modela, Coquette je najveći proizvođač donjeg rublja u Kanadi, a proizvode možete naći u 64 zemlje svijeta.