O nama 

www.LoveBox.hr  - web trgovina opasnog, finog, sexy donjeg rublja.  Zaviri u LoveBox i pronađi poklon pun strasti! 

Tražite seksi donje rublje? Ovo je pravo mjesto. Seksi, senzualno, kvalitetno donje rublje  iz SAD-a i Kanade.  U ponudi osim donjeg rublja možete pronaći perike, cipele, kostima za maskenbal i accessories. Trgovina Coquette je trgovina kanadskog brenda Coquette i u Hrvatskoj je već više od 15 godina.

 

 IBLEROV TRG 2, ZAGREB  

 

RADNO VRIJEME:

PONEDJELJAK  -  PETAK

10 - 20 30 h

SUBOTA

11 - 16 h

NEDJELJA ZATVORENO

 

 

Naša preporuka je da radno vrijeme provjerite na našoj Facebook stranici u slučaju nekih last minute promjena

:::::> www.facebook.com/CoquetteHrvatska/

 

 

COQUETTE, ARENA CENTAR - trenutno ZATVORENO 

 

Mi smo prvi shop sa seksi donjim rubljem i kostimima. Postojimo od 2004 godine na hrvatskom tržištu. Imamo najbolji izbor seksi donjeg rublja. Kvalitetno, lijepo seksi donje rublje kako bi se žena u njemu zaista osjećala poželjno. Biramo najbolje od najboljeg i surađujemo s najboljim proizvođačima seksi donjeg rublja iz SAD-a i Kanade. Ako bolje pogledate slike naših proizvoda ne možete ne uočiti da se je pazilo na svaki detalj. Naši proizvodi odgovaraju onima sa slike. To što vidite to ćete i dobiti. A u tako lijepim, seksi stvarima osjećat ćete se kao što bi ste se i trebali osjećati ako već kupujete donje rublje: ženstveno, posebno, zaigrano, poželjno. Ako ste muškarac i kupujete dragoj poklon - sigurno neće biti razočarana s onim što će dobiti na dar.

Naša trgovina Coquette Arena Centar u Zagrebu zasada je zatvorena. NOVA LOKACIJA JE: IBLEROV TRG 2, ZAGREB.  

Trgovina Coquette otvorena je 2010.godine u Arena Centru, a prva je otvorena 2004. godine u Importanne Gallerii. Od 2018. godine nastavljamo s prodajom branda Coquette samo u webshopu LoveBox, a u jesen 2019 otvaramo ponovo trgovinu na adresi Iblerov trg 2 u Zagrebu. Uz Coquette u webshopu i trgovini možete pronaći proizvode i nekih drugih brendova iz SAD-a poput Pleaser cipela za poledance.  

VELIKA PREDNOST kod online kupovine je da ako niste zadovoljni s artiklima iste možete vratiti u roku od 14 dana bez navođenja razloga. Osim gaćica i čarapa SVE što ste naručili i ne odgovara pošaljite nam u roku od 14 dana i po primitku robe novac vraćamo u roku od 3 do 7 dana.

 

VIŠE O NAŠOJ PONUDI:

U našoj ponudi ima više kolekcija, a svaka od njih posebno je kreirana i proizvedena prema najvišim modnim standardima. Svaka kolekcija prožeta je intenzivnom različitošću modela dok pritom zadržava istinsku ženinu privlačnost.

Glavna kolekcija - sexy donje rublje, korzeti, haljine, suknje, čarape i razni dodaci

Kostimi - veliki izbor sexy kostima i kostima za
 maskenbal za žene i muškarce

Elite Packaged Collection- posebno dizajnirana kolekcija rublja i kostima po vrlo pristupačnim cijenama

Darque Collection - kolekcija PVC fetiš rublja i odjeće

U našim trgovinama možete pronaći i cipele i čizme s visokim platformama Pleaser USA, kao i sexy cipelice s perjem, te sandale za noćne izlaske!
 
 
 
 

Adresa sjedišta: Ivana Belostenca 3, 10000 Zagreb, Hrvatska

OIB: 46480621776
Tel:  (+385) 01 6142 605 (ponedjeljak do petak 10 do 16 h)
Fax: +385 1 4619 902
[email protected]
www.lovebox.hr

Poslovni račun: 2340009-1110384270
Privredna Banka Zagreb d.d. 
IBAN:   HR80 2340 0091 1103 8427 0    SWIFT: PBZGHR2X  

Trgovački sud u Zagrebu, broj subjekta(MBS):040256553